Koninklijke Bibliotheek
 
Klacht ingediend bij Autoriteit Consument & Markt over spam van de Koninklijke Bibliotheek (KB) (https://www.kb.nl/). Erg irritant de constante stroom van email van het KB met het verzoek gratis boeken naar hun te versturen. Op mijn klachtenformulier richting  Autoriteit Consument & Markt heb ik niets vernomen, maar de spam is inmiddels gelukkig gestopt.
 
Unibook/Createmybooks
 
Ik wil toekomstige schrijvers en uitgevers graag waarschuwen voor Unibook. Vooral de kleurendrukken die ze aanmaken zijn zeer slecht gebonden en de bladeren trekken in de loop der tijd krom. Het is het geld niet waard.
En levert veel schade op.  Ze luisteren niet naar klachten. Al mijn boeken bij hen uit de verkoop gehaald. Inmiddels heef het bedrijf zijn naam gewijzigd zoals blijkt uit hun website: https://www.createmybooks.com/BE/en
 
NBD BIBLION
 
Sedert kort retourneert NBD BIBLION geen boeken meer terug die ter recensie zijn aangeboden inclusief de boeken die geen recensie krijgen. Heb aangeboden de portokosten te betalen. Vooral zaak bij dure boeken.
Een slechte zaak en zeer klantonvriendelijk.
 
UITGEVERIJ VAN DE BERG/STREEKBOEKEN
 
Uitgeverij van de Berg in Enschede is geen betrouwbare partner voor het uitbetalen van royalities. Zo verkopen ze mijn boek Blijdenstein & Co. maar ik moet de heer van de Berg constant aan herinneren verkoopoverzichten te sturen, wat die niet doet. Dus daar wordt werk van gemaakt. Zijn boekuitgaven zijn bovendien slordig inclusief open boekrug. Oppassen dus (komende) auteurs !